Company Detail

Freelancers
employer

About “Epifania Borell”

Pidän ajatuksesta bluffata AA: n tai KK: n kanssa. Olet todennäköisesti jumissa heikolla kädellä, jos bluffaat. Jos bluffaat AA: n kanssa, sinun on varmistettava, että sinulla on tasku pari tai sopivat liittimet, tai ehkä suora vetovoima bluffata. Sinun täytyy varmistaa, että sinulla on hyvä käsi bluffata, kuitenkin. Pokeripeli on tarpeeksi vaikea kehittyneille pelaajille ja ei ole mitään parempaa kuin pelata alhaisella panoksella ystävien tai tuntemattomien kanssa.

Kyllä, on olemassa tiettyjä pelin perusteita ja perusstrategioita, mutta se vain saa pelaajan turhautumaan. Mutta samalla tiedämme, että pokerin peli on bluffista ja sen taustalla olevasta psykologiasta, joten aina on se kysymys, joka jää ratkaisematta. Ja minulla on hyvä tunne, että näin useimmat teistä ovat täällä ja haluavat yrittää parhaansa menestyä pelissä: niin mitä tämä on? On monia pokeri foorumeita, jotka puhuvat näistä asioista, mutta uskon, että suurin osa asioista voidaan saada todellisista käsistä (ainoa todellinen tapa oppia).

Seuraavissa artikkeleissa keskustelen joistakin pelin perusteista ja perusstrategiasta, enkä missään tapauksessa tee tätä vain itselleni, koska olen oppinut paljon näistä viesteistä. Minulla on teoria siitä, mikä toimii parhaiten aloittelijoille: mikä toimii parhaiten, ei ole poimia mitään strategia-kirjoja ja vain istua kotona viikkoja tai kuukausia toivoen, että voit jotenkin saada käsityksen kirjasta siitä, mitä tehdä tai katsella muita ihmisiä pelaamaan.

Kuinka oppia online pokeria Mitkä ovat eri tapoja oppia pokeria verkossa? Pokerin opetusohjelmat Katsotaanpa kukin niistä, fi.poker-plans.com eikö niin? Niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan pelistä, on useita artikkeleita, jotka ovat osa tätä sarjaa, ja niille, jotka ovat uteliaita tietämään, miksi sinun pitäisi maksaa laadukkaista pokerin opetusohjelmista erityisesti perusasiat, niin kutsun sinut oppimaan lisää minusta About-sivulla.

Ne ovat pelaajille täysin ilmaisia. Jos aiot päästä peliin ja kokeilla joitakin uusia versioita pelistä ja haluat parantaa peliäsi, online-pokerialustat auttavat sinua. Voimme jakaa ne kahteen luokkaan: Ilmaiset pelit. Mutta kuten sanoin, he ovat edelleen erittäin hyviä oppimaan pelin, koska se on ilmainen ja ne ovat helppoja tottua. No, on olemassa tonnia pokerisivustoja, jotka tarjoavat opetusohjelmia, ilmaisia pelejä ja jopa suoratoistosivustoja, jotka ovat hyviä oppimaan peliä.

Ensimmäinen on löytää oikea peli sinulle. Oletko joku, joka pelaa verkossa ja elää samaan aikaan? Kun se tulee verkossa, on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä parantaa. Oletko hidas pelaaja, joka haluaa pystyä murskaamaan sen paremmin vastustajia vastaan? Oletko kiireinen pelaaja, joka haluaa kokeilla kättäsi korkeimmilla vaihtelutaulukoilla? Saatat haluta harkita näyttää flush, jos olet erittäin hyvä pokeri. King-high flush on yksi ace, kaksi jackia, kolme kuningattaria, neljä kuningasta ja viisi yhdeksää.

Jos sinulla on käsittelyssä kuninkaan korkea flush, sinun on myös näytettävä.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.
Verified by MonsterInsights